Registreringsskjema for frivillige
Velkommen til vår frivillighetsportal for WOC 2019!

Frivillighetsportalen er vårt viktigste verktøy i arbeidet med å rekruttere og koordinere alle frivillige som ønsker å være med å bidra til at dette blir et godt arrangement. I dette skjemaet kan du søke om å være frivillig på VM i Østfold 2019. Du kan her lese om ulike arbeidsoppgaver og søke på de oppgavene du selv er mest interessert i å jobbe med under arrangementet.

Informasjonen du legger inn i dette skjemaet vil ikke uten ditt samtykke bli benyttet til andre formål enn planlegging og gjennomføring av arrangement i regi av oss. Ønsker du å vite mer om hva det vil si å jobbe som frivillig finner du mer informasjon på vår hjemmeside: www.woc2019.no eller ved å kotakte oss på e-post: frivillig@woc2019Personalia Bakgrunn Stillinger Bekreft Kvittering
For å søke om å være frivillig i WOC2019 må du ha fylt 16 år. Pass på at kontaktinformasjonen du oppgir er korrekt (spesielt mobil og e-post), slik at vi har mulighet til å kommunisere med deg underveis i rekrutteringsprosessen og frem til arrangementet.

Personalia
Kontaktinfo